ערך מופלץ

הריון

מתוך איןציקלופדיה
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
הגרסה להדפסה אינה נתמכת עוד וייתכן שיש בה שגיאות תיצוג. נא לעדכן את הסימניות בדפדפן שלך ולהשתמש בפעולת ההדפסה הרגילה של הדפדפן במקום זה.
"אל תחזרו על הטעות של ההורים שלכם. קחו קונדום."
~ שבתאי צבי על הריון

הריון היא מחלה קשה וחשוכת מרפא התוקפת בעיקר נקבות בגילאי 12 - 50. המחלה נפוצה בכל מדינות העולם, ותוצאותיה מתוארות כהרסניות. מועברת בדרך מינית. המחלה נישאת על ידי זכרים, בדרך כלל, ומועברת על ידי אקט מיני. המחלה נמשכת תשעה חודשים בממוצע, ובסיומה מופרש תינוק מגוף החולה, החולב במשך השנים הבאות את חיי החולה עד המוות.


היסטוריה

מקרים של הידבקות במחלה תועדו כבר מימי הביניים. המחלה, לפי מספר יומנים הנמצאו אצל אבירים של ממלכת אנגליה, הייתה נפוצה באותה תקופה אצל זונות, בעלי חיים, ונשים מבתי אצולה (במקרים אלה נקראה המחלה "מציאת יורש"). מחקרים הוכיחו כי המחלה הייתה נפוצה הרבה לפני ימי הביניים. לפי החוקר יובל נח הררי, המחלה הייתה נפוצה אצל בעלי חיים עוד לפני היווצרות האדם. למעשה, היא נתפסה כמחלה שצריך לחלות בה.

תהליך המחלה

ההידבקות והחודשים הראשונים

לפי מחקרים מודרניים שעשו רופאים רבים במהלך המאות ה-18, ה-19, ה-20 וה-21, התא הגברי הנושא את המחלה הוא תא הזרע, היוצא ככל הנראה מפין הזכר אל תוך נרתיק הנקבה. בשלב זה, הזרע מחצרץ בביצית הנקבה ומעביר את הנגיף הקטלני. הנגיף אוכל את הביצית ומכפיל את תאיו שוב ושוב. בשלב מאוחר יותר, יוצרים תאי הנגיף צינור ארוך דרכו שואב הנגיף את המזון המעוכל על ידי החולה וכך מונע ממנו לאכול ובה בעת מתפתח בעצמו.

החודש הרביעי והחמישי

לאחר ארבעה חודשים של התפתחות, מתחיל הנגיף לבעוט בחולה מבפנים, ככל הנראה בכוונה להרוג אותו. ברוב המקרים הנגיף לא מצליח להרוג את החולה בשלב זה וממשיך להתפתח. לאחר חמישה חודשים, מתחיל הנגיף לפתח איברי מין, ככל הנראה בכוונה לאנוס בשלב כזה או אחר את החולה.

החודש השישי, השביעי והשמיני

בחודש השישי להיריון, הגידול הנגיפי כבר עצום. החולה מתחיל להשמין, על אף שרוב המזון שאוכל לא מגיע אליו, והקאות ובחילות תוקפות אותו כל הזמן. בשלב זה, הנגיף מתחיל לשגע את הורמוני החולה ולגרום למצבי רוחו להשתנות.

החודש השביעי והשמיני כרוכים בסבל רב. בשלב זה, הנגיף כבר ענקי. כל הבטן מלאה בנגיף זה, והוא רק ממשיך להתפשט ולאכול את מזונו של החולה.

החודש התשיעי והלידה

בחודש התשיעי מסיים הנגיף להתפתח. כאבים הנקראים כאבי צירים תוקפים את החולה. בשלב האחרון של המחלה, שלב הנקרא לעיתים גם לידה, מתחיל דימום בגוף החולה וממפשעת החולה מופרש תינוק. לעיתים, נוצר זיהום נוסף בגוף החולה ההורג אותו סופית. במקרה ולא נוצר זיהום, מנסה התינוק במשך השנים לשאוב את חיי החולה ולהרוג אותו.

תסמינים

תוצאות המחלה, כפי שהן מופיעות בתמונת הפרופיל בפייסבוק של נשים רבות

המחלה נמשכת, כאמור, כ-9 חודשים והולכת ומתפתחת עם הזמן. ניתן להבחין בכך שאישה חולה בהריון רק אחרי החודש הראשון למחלה. כידוע, אישה בהריון לא מקבלת מחזור חודשי. עבור נשים רבות הפסקת המחזור משמשת כתסמין ראשון למחלה. הסיום של המחלה, הכואב ביותר נקרא "לידה". בימנו רב החולות מעדיפות לסיים את מחלתם בנוכחות רופא גניקולוג. תסמינים נפוצים ביותר:

  1. בחילות והקאות
  2. סחרחרות וכאבי ראש ( במידה ויש להן כזה)
  3. כובד נשימה וירידה ביכולת הספורטיבית
  4. השמנה
  5. בעיות בשמירה על שווי משקל (כתוצאה מהשמנה)
  6. התעלפויות (נדיר)
  7. ירידה בכמות הסידן בעצמות
  8. רעב
  9. התנהגות בהמתית, מפונקת וגסה כמו של מייגן מרקל, דוכסית סאסקס

טיפול

נכון להיום הטיפול היחיד במחלה (מלבד המתנה של 9 חודשים) הוא ניתוח בשם "הפלה". הפלה נחשבת לטיפול יעיל ביותר בהריון, אך לא בכל שלב של המחלה ניתן לנקוט בו,למעשה, כבר בחודש הרביעי להריון, כבר אין דרך לתקן את הנזק ע"י הפלה.

הדרך הקלה ביותר בשביל אישה להמנע מהריון, היא לא לקיים יחסי מין, אך זה לא תמיד אפשרי. ישנם, בנוסף לכך אמצעי מניעה רבים, הנועדו להגן על האישה מפני הווירוס החי בכל גבר. דוגמאות לאמצעי מניעה:

  1. סקס אנלי ואורלי
  2. קונדום או סתם שקית אוכל
  3. שמירה על בתולין
  4. נוזל קוטל זרע
  5. סקס חד מיני
  6. "ספירלה" וכדורים וורודים עם סמיילי
  7. שמירה על לוח זמני יחסי מין (לא בכל רגע אישה יכולה לחלות בהריון)
  8. שימוש בוויברטור במקום גבר (לא מומלץ כי עשוי מגרבילים)
  9. שטיפה מרובה בקולה או סודה לשתיה לאחר היחסים
  10. מינון גבוהה מדי של מתמטיקה
  11. חצ'קונים על הפנים, משקפיים ענקיות וסנדלים עם גרביים.

סכנות

המחלה, למרות הטיפול היקר ותסמינים הכבדים, לא נחשבת למחלה קשה במיוחד, והתרבות האנושית אומרת שכל אישה (פרט לזונות, רקדניות בלט ושחקניות פורנו) צריכה לעבור אותה לפחות פעם לחיים. המוות כתוצאה מהמחלה הוא די נדיר, אך קיימים מקרים ידועים בהם אישה נשארת חולה לכל החיים בגלל הנזק של הריון. בנוסף, קיים נזק לטווח ארוך - גוף האישה מתחיל לאבד את צורתו המקורית והופך ליותר עגול באזור האגן והבטן. סכנה נוספת היא הלוואי, התינוק, שגורם צרות רבות, גם לאחר המחלה. הוא משתולל ועושה שטויות. ממש אהוד אולמרט קטן. בסוף המחלה מגיעה חסידה עם תינוק, כדי למרר לאישה ולגבר שהדביק אותה במחלה את החיים. כדי לטפל בבעיות כגון אלו, הומצא הסטארט־אפ "גן ילדים", שבגלגולים מאוחרים יותר שלו הופך להיות "ביצפר" (בעל השם הלא רשמי "בית ספר"). בביצפר התינוק, שבשלב הזה נקרא "נער מתבגר", לומד במה שמכנים שיעורי חנ"מ כיצד לשכפל את עצמו ולהפיץ את המחלה (ראה מיוזה). בשלבים מאוחרים אלו חיי ההורים של התינוק הופכים לקשים יותר ויותר עד שהם מבצעים את הפעולה הכרויה "גירושים".

הבהרה: המידע באיןציקלופדיה אינו מהווה ייעוץ רפואי.


Chamin.JPG (למופלצים נוספים) העמידו ערך להפלצה או הצביעו למועמדים קיימים כאן!