אהרון ברק
ראשית חייו
אהרון ברק נולד בשם קאל-אל בכוכב צדק. הוא נשלח בחללית למדינת ישראל כדי להציל אותה מהתדרדרות מוסרית. כבר בצעירותו הבחינו חבריו ביכולות פסיקת העל שלו. בזכות כוחות העל שלו, כשהיו חבריו מתווכחים ביניהם, הוא היה מסביר להם על מה בעצם הם התווכחו ומכריע לפי עקרונות האמת הטהורה בלי קשר לרצונותיהם.
עילוי משפטי
אהרון ברק נחשב לאחד המומחים המשפטיים הבולטים בעולם בתחום החוק הבינלאומי בנושא טרור, ביטחון והתנחלויות. מדינות רבות שיש בהן התנחלויות וטרור לומדות בעיון רב את פסיקותיו של ברק, צעירים רבים ברחבי תבל לובשים חולצות עם הדפסים שלו ומשוררים מכל העולם כותבים עליו שירים. השופט ברק הוא פנינה משפטית שאזרחי ישראל מתגאים בה בעולם, פסקיו של אהרון ברק תרמו לפיתוח מערכות המשפט בכל העולם (יש האומרים כי לפני עידן ברק היו פשוט מטילים מטבע במקום לערוך משפט) והוסיפו יוקרה רבה למערכת המשפט הישראלית ולמדינת ישראל בכלל. אזרחים רבים מספרים כי בטיולים שלהם בעולם כדי לשבור את הקרח במסיבות הם היו אומרים למכרים החדשים שלהם "שמעתם על אהרון ברק? אתם יודעים שהוא היה השופט עליון שלי". השופט ברק נחשב לשכפ"ץ המשפטי של ישראל, האמירות הברורות של בג"ץ בהנהגתו המזהירה שיכנעו פעמים רבות מדינות שלא להגיש תביעה נגד ישראל, הם היו אומרים לעצמם "חבל לנו על הזמן. להם יש את אהרון ברק, איזה סיכוי יש לנו מולו?". הפסיקות של ברק היוו השראה גם לארצות הברית אחרי 11.09 בחקיקה נגד הטרור - המחוקקים האמריקאים היו מסתכלים בתמונה של ברק, מתמלאים השראה ומחוקקים.
דמות שנויה במחלוקת
למרות שבכל העולם בכלל ובישראל בפרט זוכה ברק להערכה אינסופית, יש מחלוקת בקרב תומכיו ומבקריו האם הוא יותר "עילוי" או "מבריק".
פרסים ותארי כבוד
ברק זכה בתוארי כבוד שחבל בכלל שנתחיל לפרט. בין התארים "גאון", "מלך משפטי", "רם ונישא", "הורס" ו"תותח על". באוניברסיטת תל אביב רצו להעניק לו דוקטור לשם כבוד אבל בסוף ברק העניק להם תואר אוניברסיטה לשם כבוד.
בית הדין בהאג
במשפט נגד ישראל בהאג שבו נשלח ע"י מדינת ישראל לכהן כשופט, בית הדין הוציא צווים זמניים נגד מדינת ישראל. לטענה מה לגבי האמונה כי הוא השכפ"ץ של ישראל ענה ברק "אני שכפ"ץ אבל לא שכפ"ץ קרמי". בנוסף הצטרף ברק לחלק מהצווים נגד מדינת ישראל. אשרינו שזכינו.