איןציקלופדיה:היררכיה
באיןציקלופדיה יש היררכיה ברורה של המנהיגות הרוחנית באתר.
צורת המשטר באיןציקלופדיה
המלוכה
המשטר באיןציקלופדיה הוא מונרכיה נבחרת. מלך האתר נבחר אחת לשנה ע"י כלל גולשי האתר, כולל הקוראים, בהליך בחירות ממושך ומרובה שלבים הנמשך כחודש ימים. הבחירות נעשות בשיטת הסקר האנונימי והם מתקיימות ב-3 שלבים: בשלב הראשון כל מתמודד מציע את עצמו ונערכות בחירות. אם אף מתמודד לא זכה בלפחות חצי מהקולות מתקיים סיבוב שני בו מתמודדים 3 המועמדים שזכו למרבית הקולות בשלב הראשון. אם עדיין אף אחד לא זכה במעל חצי מהקולות מתקיים סיבוב הגמר בו מתמודדים 2 המועמדים שזכו למספר הקולות הרב ביותר. שלב זה נערך בדר"כ בזמן כפול משאר השלבים ובסופו מוכתר מלך איןציקלופדיה החדש. בזמן של השלב הראשון, במידה והמלך המכהן הוא מועמד בו, מכהן השר הבכיר ביותר בממשלה שאינו מועמד בבחירות כמ"מ מלך איןציקלופדיה, בעוד המלך המכהן נמצא במצב "נבצרות" למשך זמן ההצבעה. השר הבכיר הוא השר המופיע הכי מוקדם ברשימת שרי איןציקלופדיה. בשלב השני, אם המלך המכהן עדיין משתתף בו, מכהן המועמד שזכה במספר הגבוה ביותר של הקולות בשלב הראשון, מבין אלו שלא עלו לשלב השני, כמ"מ מנהיג איןציקלופדיה. דבר דומה קורה גם במהלך השלב השלישי. לאחר תום השלב השלישי ממשיך המלך המכהן למלוך במשך שבוע, בסופו הוא מעביר את המלוכה למלך הנבחר.
הסטוריה
עד שנת 2007 מלך שבתאי צבי ללא עוררין, אולם לקראת שלהי אותה שנה הטיל משתמש:ינון ספק בכך שהעם רוצה את שבתאי צבי והתקיימו הבחירות השנתיות הראשונות, בסופן זכה שבתאי צבי לשנת כהונה נוספת. בזמן השלב השני כיהנה ג' יפית כמ"מ המלך ובזמן השלב השלישי כיהן צ'אק נוריס בתפקיד. מול שבתאי צבי התמודד בשלב הגמר בני סלע.
עבדי המלך
לאחר שנבחר המלך הוא מחליט את צורת שילטונו למשך אותה שנה. שבתאי צבי, המלך היחיד עד כה, בחר למנות ממשלה שתעזור לו לשלוט על האתר.
ההנהגה הנוכחית
- הוד מעלתו ירום הודו, מלך, מנהיג ומשיח איןציקלופדיה המורחבת ומיזמי הבת, קיסר ויקיפדיה ודוכס פקאציפדיה: שבתאי צבי.
- עבדי ועוזרי הוד מעלתו לעניני ניהול איןציקלופדיה:ממשלת איןציקלופדיה
- עבדי ועוזרי הוד מעלתו לעניני ניהול איןמילון:
- מ"מ מנהיג איןמילון: איןבשלום קור.
- עבדי ועוזרי הוד מעלתו לעניני ניהול שאר מיזמי הבת:
- מ"מ מנהיג מיזמי הבת: צ'אק נוריס (זמני, עד הבחירות)