איןטונס שיחה:מצלצלים: הבדלים בין גרסאות בדף

קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
←‏גם לך נראה: פסקה חדשה
אין תקציר עריכה
(←‏גם לך נראה: פסקה חדשה)
זאת הגירסה מעבודה עברית, מהסרט או מ[[מצלצלים|איןציקלופדיה]]? [[משתמש:קקון|<span style="color:grey">קקון</span>]] <span style="color:grey">·</span> [[שיחת משתמש:קקון|<span style="color:grey">שיחה</span>]] <span style="color:grey">·</span> [[איןציקלופדיה:איןוויזיון ה'תשפ"ג|<span style="color:grey">גזגז</span>]] 02:24, 14 באפריל 2023 (UTC)
:[https://www.youtube.com/watch?v=VEyvRje_jI4 גרסת הקליפ], שבעצם נועדה להחזיר עטרה ליושנה ומעלה מהאוב את הבית שהושמט בגרסת "עבודה עברית". מסתבר שבקליפים של גדולי הדור בתחילת האלפיים היה אלמנט דומיננטי של התכתבות עם העבר של עצמם (ע"ע חנוך בדואט עם עצמו ב[https://www.youtube.com/watch?v=xtLeHGSTjsk "למה לי לקחת ללב" גרסת התוכי], או איינשטיין ב"[https://www.youtube.com/watch?v=0EO1oqyTQt4 זה לא בדיוק געגוע"] עם האנימציה הרעועה. כילד הייתי בוכה מהקליפ עם התוכי, לא האמנתי שהוא העדיף את הפרחה ההיא על שלום, למרות שזה בטח משל ליחסי הורים-ילדים או משהו מטומטם כזה). [[משתמש:סטנדאפיסט בגרוש|סטנדי]] [[שיחת משתמש:סטנדי ספייר|בר]] 02:30, 14 באפריל 2023 (UTC)
 
== גם לך נראה ==
 
שאריק פיספס קצת עם המישחק שלו בסרט? כל המבטים האוהבים האלה, משהו שם חם מידי, זה כאילו לא מצליח לו להיות דוש עד הסוף. אגב: מציצים או עיניים גדולות. סליחה אם כבר שאלתי. [[משתמש:סטנדאפיסט בגרוש|סטנדי]] [[שיחת משתמש:סטנדאפיסט בגרוש|בר]] 20:07, 2 בספטמבר 2024 (UTC)

תפריט ניווט