איןסטגרם

מתוך איןציקלופדיה
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
כת השטן.png הערה: הערך הזה מקולל!

ערך זה מקולל! -

בזמן קריאתו. בתודה בני גורן.

כמו כן, מומלץ לאכול קוקאין מיובש אחרי 48 שעות מתום קריאתו.
בנוסף, הרבנות הראשית קובעת כי ערך זה הינו חמץ.



"תגידו צ'יז"
~ שבתאי צבי על איןסטגרם
"איפה הסטגרם?!?!"
~ ביל גייטס על איןסטגרם

איןסטגרם (באנגלית: stagramןEei) הוא יישום עריכת התמונות המפורסמת ביותר שהומצאה על ידי שבתאי צבי, רמי פורטיס וביל גייטס.

היסטוריה

בשנת 5378 לפנה"ס החליטו שבתאי צבי וביל גייטס לאחד כוחות ולהקים אפליקציה שנקראת איןסטגרם האפליקציה זכתה להצלחה רבה מאד אך מאוחר יותר ויקיפדיה ניסתה לנקום באיןציקלופדיה בגלל מלחמת השחרור ה-II של איןציקלופדה, ויקיפדיה החליטה להקים אפילקציה שנקראת אינסגרם אך האפליקציה הייתה כושלת, באפליקציה של ויקיפדיה אינסגרם הייתה אפליקציה להעלאה ושיתוף של תמונות ועוד כל מיני פעולות שלא באמת עוזרות לאף אחד אך לאיןסגרם היו דברים יותר שימושיים כמו:" להדביק זקנים לאנשים, לעשות כאילו היא יכולה לצלם ואז אנשים חושבים שצילמת אותם, לעשות קול של מצלמה, לעשות קול של מכונת כביסה, לעשות קול של פלוץ ועוד כמה דברים מגניבים. לאחר העלייה המשמעותית באפליקציה החדשנית ביל גייטס התחיל להשקיע את כל כספו וגם שבתאי צבי, בסך כל ההשקעה באפליקציה הייתה מיליארד שקל וחצי (את החצי שקל תרם שבתאי צבי).

בשנת 1739 גוגל החליטה לקנות את אינסגרם תמונות 7 מיליארד דולר, אך אחרי שכנוע רב של ויקיפדיה גוגל קנתה גם את אינסגרם תמורת 5 שקל ו 25 אגורות.

שימוש

בהתחלה האפליקציה הייתה מאד קשה לשימוש וכדי להדביק למישהו שפם דרך האפליקציה היה צריך להשקיע שעות, אך כיום זה מאד קל אתה פשוט מצלם מישהו לוחץ על כפתור "הדבק שפם" ואז יש למצולם שפם ואז המצולם מתעצבן מאד ורוצה להתאבד. בנוסף יש גם את אפליקצית השרותים, שאתה יכול לבחור איזה שרותים שאתה רוצה כגון: שירותי מעצבים, שירותים מוזהבים, שרותים קסומים וגם השרותים החדשים "שרותי יאיר לפיד". ופשוט לעשות שם את מה שאתה רוצה בשרותים החדשים שלך... מומלץ להשתמש כשאתה לא בבית כי כשאתה בבית אתה יכול פשוט ללכת לשרותים שלך. יש גם את אפליקצית קול הפלוץ ואז שבעת החברים שלך חושבים שהפלצת וזה כל כך מצחיק! ואתה פשוט חייב לעשות את זה כל חמש שניות! בנוסף יש גם תוסף שימושי שבעזרתו אתה יכול למצוא את הג'ינג'י הכי קרוב למקום שלך ואז תוכל לחסל אותו אבל כדי להתקין תוסף זה צריך להתקין איןסטגרם PRO בשביל תוספת כספית. יש גם אפשרות לצלם ג'ינג'ים ששחטתם ולהעלות לתוסף איןג'ינג'י.

השפעה בקרב הקהילה האיןציקלופדית

הקהילה האיןציקלופדית שמחה רבות עקב ההצלחה של פיתוח האפליקציה שהגיע מתוך קהילתם והייתה בהם גאווה רבה, בהתחלה הם השקיעו רבות ותרמו כסף רב לקידום האפליקציה. לאחר יציאת החיקוי שנקנה מאוחר יותר על ידי גוגל, הם פתחו במלחמה מול הקהילה הויקיפדית עד שהקהילה הויקיפדית פרשה ומאוחר יותר חזרה למלחמה כאשר מכרה את האפליקציה לגוגל ואז נפרצת מלחמת השחרור האיןציקלופדית ה-III. הקהילה האיןציקלופדית לא תרמה כמעט אף פעם שום דבר לעולם ורק הציפה אותו בטמטום שלה אז זה בהחלט היה שלב חשוב מאד בקידום הקהילה בעולם. ראש הממשלה של האימפריה האיןציקלופדית אמר ברעיון הבלעדי "זה לא אני שתורם לאיןציקלופדה, אלא זה אתם שתורמים לה זה ביל גייטס שתורם לה".

ההשתלטות על מיקרוסופט

בשנת 1893 כאשר איןסטגרם הייתה בשיא הצלחתה, ואיןציקלופדיה זכתה במלחמת השיחרור האיןציקלופדית ה-III, החליט שבתאי צבי לפתוח במלחמה נגד מיקרוסופט כי הוא חשב שהוא חזק יותר ושהוא יצליח להשתלט עליה, בעזרת כל הקהילה האיןציקלופדית הצליח. ביל גייטס כעס על הבגידה של שבתאי צבי והכריז במלחמה. המלחמה הייתה בהתחלה רק בין ביל גייטס ואיןציקלופדיה אך אז גם ויקיפדיה הצטרפו לביל גייטס והרבה דם נשפך על רצפת הפרקט היפה שהייתה בזירת הקרב. ביל גייטס הוציא את המגן שלו ואת חרב הענק שלו (שהורכבה מהרבה מאד חלונות) עלה על סוסו הלבן ורץ לכיוון האימפריה האיןציקלופדית ששם הייתה שבויה מיקרוסופט הוא ניסה לפרוץ אל האימפריה אך לא הצליח אז עלה במוחו רעיון גאוני. הוא דפק בדלת האימפריה ואז כשמישהו פתח את הדלת הוא הרג אותו ונכנס לתוך האימפריה תוך כדי שאיתו נכנס הצבא הויקיפדי שבתאי צבי ידע שזהו הסוף ולא ידע איך הוא ישרוד הוא חשב וחשב ולבסוף עלה במוחו רעיון כאשר ביל גייטס והצבא הויקיפדי הגיע שבתאי צבי התחבא במרתף עם האפליקציה אך את מיקרוסופט הוא השאיר שם, ביל גייטס היה שמח שסוף סוף זכה לראות את האהובותו ושכח מהאפליקציה וכך שבתאי צבי ניהיה הבעלים היחידים של האפליקציה וביל גייטס כבר לא ניהיה שותף באפליקציה. זה גם מקור הפרנסה של שבתאי צבי שהיתו הוא ממן את כלכלת איןצילופדיה.

קישורים חיצוניים

האתר הראשי של איןסטגרם